dimarts, 4 de novembre del 2014

Esteban Callado


La persona entrevistada es l'Esteban Callado. Procedeix del poble de Cistierna, que està a la província de Leon. Ara té 82 anys, però està molt ben cuidat per a tenir aquesta edat.

Cistierna és un poble bastan gran de Leon. Fa 60 anys era un poble molt petit. La majoria de cases són rústiques. Ara hi ha molts llocs per a passar l'estona: la biblioteca, la piscina municipal, el parc, el poliesportiu...

El testimoni de l’Esteban és interessant perquè en aquella època era molt dífícil emigrar perquè no era normal. Va venir a aquí a guanyar-se millor la vida. I quan va arribar com que no tenia papers, el van tancar amb altre gent. Amb l’ajuda del seu germà que ja era aquí ell van rescatar. Més endavant va tirar una parada de fruita en un mercat i ara és un jubilat amb fills i nets.

L'Esteban per contestar una de les preguntes diu una frase que volem destacar: "Jo no hem sento ni d’aquí ni d’allà, hem sento dels dos llocs. D'aquí per la família, amics, el lloc de treball... I d’allà per les seves arrels familiars, els amics..."

Realitzat per: Ivan i Bernat



Allí






Viatge






Aquí






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada